spot_img
spot_img

CY Coffee neemt verantwoordelijkheid voor onhygiënische situatie

Atualizado há

De directie van de restaurant CY Coffee, die in opdracht van districtscommissaris (dc) Mike Nerkust van Paramaribo-Noordoost werd gesloten, neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de onhygiënische situatie. In een bericht geeft de directie te kennen zeer erkentelijk te zijn dat relevante autoriteiten hen hebben bezocht om hun scherp te houden over de wijze waarop zij het keukenvet saneren.

In hun ijver om steeds het beste en meest hygiënische in de keuken voor de klanten klaar te maken, is CY Coffee inderdaad vergeten hoe hun sanering buiten de keuken zou moeten plaatsvinden. Het bezoek van het districtscommissariaat heeft hun weer scherp gehouden dat ze élke dag, naast hygiënische bereidingen, ook élke dag aandacht zullen moeten gaan besteden aan optimale sanering.

Zij nemen hiervoor de volledige verantwoordelijkheid en stellen elke klant in de gelegenheid om een inkijk te hebben in hun hernieuwde aanpak. De directie is hartelijk dankbaar voor het helpen ontdekken van hun tekortkomingen. Ze vertrouwet ook erop dat dergelijke incidenten niet opnieuw zullen plaatsvinden.

Het restaurant was open toen de bestuursambtenaren van Paramaribo-Noordoost binnenvielen. De situatie was van dien aard, dat in overleg met dc Nerkust besloten werd om tot sluiting over te gaan. De vergunninghouder moest zich melden bij het districtscommissariaat om zich te verantwoorden. Maar na het betalen van een boete mag de zaak weer opengesteld worden voor het publiek.

Foto: Social Media

Deixe seu comentário abaixo.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: