spot_img
spot_img

Covid-19 hulplijn voor portugees sprekenden

Personen die portugees spreken in Suriname kunnen bij vermoedens van een besmetting met Covid-19 bellen naar het nummer 5977180606.

Atualizado há

- Publicidade -

De melding zal vervolgens worden doorgeleid naar het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG), ook voor vragen kan contact worden gemaakt met het eerder genoemd nummer. Deze mededeling deed de directeur van Volksgezondheid vandaag tijdens de dagelijkse Covid-19 persconferentie. Deze dienst wordt aangeboden door de ambassade van Brazilië in Suriname in samenwerking met het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG).

De overheid heeft in haar gevecht tegen Covid-19 ondersteuning gehad van donor organisaties, ambassades en de private sector. De PAHO heeft in samenwerking met de IDB, een datasysteem opgezet (GoData). Hiermee kan de afdeling epidemiologie efficiënt casus onderzoek en contacttracering uitvoeren. Samen met de PAHO, Rotary Suriname, en Telesur, Digicel en Webhelp wordt er gewerkt aan communicatiemateriaal in de vorm van posters, tekstberichten en filmpjes voor het publiek.

Laat je reactie achter.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: