spot_img
spot_img

Coronie ontevreden over beeldkwaliteit

Atualizado há

De Coroniaanse gemeenschap is nu het WK voetbal gaande is teleurgesteld met de beeldkwaliteit van de STVS. Eén van de bewoners geeft aan dat het beeld van de STVS ‘sneeuwt’. Slechts bij het herhalen van de close-ups kan de wedstrijd ietwat gevolgd worden.

Vóór de start van het toernooi is door de STVS beloofd dat geheel Suriname zou kunnen genieten van de voetbalwedstrijden. Diezelfde bewoner heeft toen reeds kenbaar gemaakt dat de beeldkwaliteit slecht was. Volgens de technische dienst zou dat euvel binnen enkele dagen verholpen zijn. Apparatuur ter verbetering van de beeldkwaliteit was onderweg naar Coronie om geïnstalleerd te worden. “We zitten nu in de achtste finale en er is nog steeds geen verandering”, geeft de bewoner teleurgesteld aan.

Naar zeggen van de directeur van de STVS,Shirley Lackin, ligt het slechte ontvangst van de televisiebeelden aan de verouderde zenders in de districten. Zij geeft aan dat de STVS aandacht heeft voor het probleem en dat ze nu bij de regering proberen wat geld vrij te krijgen voor de aanschaf van nieuwe zenders. In alle districten waar STVS slecht te bereiken is, zullen volgens Lackin dan voorzien worden van nieuwe zenders.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App