spot_img
spot_img

Coppenamegebied wordt aangesloten op het waterleidingnet

Atualizado há

- Publicidade -

Voor de aanleg van waterleidingbuizen in het Coppenamegebied is het aannemingsbedrijf M. G. Rosan begonnen met de graafwerkzaamheden. Vanaf km 97 t/m km 111 zullen er waterleidingbuizen worden gelegd met een diameter van 6 duim aan de zuidelijke kant over een lengte van 14 km.

 

Uit een voorraadbak met schoon drinkwater zal het water gepomt worden naar alle huishoudens in het Coppenamegebied. De werkzaamheden worden verricht door de dienst Watervoorziening van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen in samenwerking met de Surinaamse Waterleiding Maatschappij.

- Publicidade -

 

Dit is naar zeggen van parlementariër Remie Tarnadi de zoveelste mijlpaal voor Coronie. Hij roept de grondeigenaren van het Coppenamegebied op om hun percelen in productie te brengen, aangezien het gebied binnenkort over stromend water zal beschikken.

 

DNA- lid Anton Paal geeft aan dat de regering haar belofte is nagekomen. Hij deed een dringend beroep op de Coroniaanse gemeenschap om de regering de kans te geven om zaken die nog gedaan moeten worden te realiseren.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: