spot_img
spot_img

Conservation International Suriname (CIS) doneert GPS-eenheden aan Openbare Werken.

Atualizado há

Op woensdag 3 december, heeft Conservation International Suriname drie Global Positioning Systems geschonken aan het Ministerie van Openbare Werken. Deze schenking is een gebaar van betrokkenheid van CI Suriname bij het werk van dit Ministerie dat zich bezig houdt met ruimtelijke ordening en het aanleggen van onze infrastructuur in Suriname.

 

De heer Hassankahn, van het directoraat Bouwkundige Werken en Ruimtelijke Ordening reageerde verheugd op de schenking. Hassankahn nam de GPS toestellen in ontvangst uit handen van John Goedschalk, directeur van Conservation International Suriname, een organisatie die zich inmiddels meer dan 20 jaar bezig houdt met natuurbescherming in Suriname.

- Publicidade -

 

Het ministerie van Openbare Werken ontwikkelt, bouwt en onderhoudt het openbaar goed voor een leefbaar, schoon en mooi Suriname. CI- Suriname wil met deze schenking laten zien dat zij bereid is om het ministerie van OW te ondersteunen bij deze missie. Bij het ontwikkelen van regelgeving voor stedenbouw en infrastructuur en beleidsvoorbereiding op het gebied van ruimtelijke ordening speelt de natuur immers een belangrijke rol.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: