Op woensdag 3 december, heeft Conservation International Suriname drie Global Positioning Systems geschonken aan het Ministerie van Openbare Werken. Deze schenking is een gebaar van betrokkenheid van CI Suriname bij het werk van dit Ministerie dat zich bezig houdt met ruimtelijke ordening en het aanleggen van onze infrastructuur in Suriname.

 

Publicidade

De heer Hassankahn, van het directoraat Bouwkundige Werken en Ruimtelijke Ordening reageerde verheugd op de schenking. Hassankahn nam de GPS toestellen in ontvangst uit handen van John Goedschalk, directeur van Conservation International Suriname, een organisatie die zich inmiddels meer dan 20 jaar bezig houdt met natuurbescherming in Suriname.

 

Het ministerie van Openbare Werken ontwikkelt, bouwt en onderhoudt het openbaar goed voor een leefbaar, schoon en mooi Suriname. CI- Suriname wil met deze schenking laten zien dat zij bereid is om het ministerie van OW te ondersteunen bij deze missie. Bij het ontwikkelen van regelgeving voor stedenbouw en infrastructuur en beleidsvoorbereiding op het gebied van ruimtelijke ordening speelt de natuur immers een belangrijke rol.

 

 

Comentar

Comentar