spot_img
spot_img

Condoleances NPS aan Saramaccaanse gemeenschap

Atualizado há

- Publicidade -

NPS -voorzitter Gregory Rusland heeft op donderdag 17 juli samen met een afvaardiging een bezoek gebracht aan de in Paramaribo verblijvende delegatie die het heengaan van Granman Belvon Aboikonie met de autoriteiten is komen bespreken.

Rusland sprak tijdens een krutu zijn condoleances uit namens de Nationale Partij Suriname, in verband met het overlijden van Granman Belfon Aboikoni van de Saramaccaners.

De delegatie van de Saramaccaners, bestaande uit familie van de overleden Granman, de hoofdkapiteins Albert Aboikonie, Sampi en Eduards en diverse kapiteins en basja’s van de Sarammaccaners, was de NPS voorzitter zeer erkentelijk voor de getoonde attentie door de NPS. Tijdens de krutu werd naar voren gebracht dat Granman Belvon Aboikonie benoemd is tot granman onder oud- president tevens oud- voorzitter van de NPS,Venetiaan. Tevens werd vermeld dat de nu overleden granman altijd goed contact had met de NPS.

- Publicidade -

In een persbericht van de Nationale Partij Suriname werd e NPS vergeleken met een“Bigi Bon” die groot is en veel schaduw en bescherming geeft en tevens veel zaden verspreid.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: