spot_img
spot_img

COMMUNIQUÉ

Atualizado há

- Publicidade -

De Commissie Desi Bouterse van de Nationale Democratische Partij (NDP), brengt het volgende onder uw aandacht.

De NDP heeft in de afgelopen 4 jaar (onder leiding van voorzitter Bouterse), ons soeverein Surinaams volk voorbeeldig weten te dienen.

Nooit eerder in de geschiedenis van ons land, is deze kwaliteit van dienen gehaald door een regering. Ook ons bloed, elders in de wereld, met roots in onze natie, is nooit eerder zo intens betrokken geweest bij de voortgaande verbetering van vele zaken in onze Republiek.

- Publicidade -

Veelbetekenend, is de groeiende actieve betrokkenheid van Suriname in organisaties op regionaal en internationaal nivo, met wederzijdse voordelen. We noemen naast de UN, OAS en CARICOM bijvoorbeeld in eigen continent nu ook UNASUR, CELAC, en positieve prikkels vanwege de BRICS.

 

De kwaliteit van leven van de doorsnee Surinaamse mens heeft ook een historisch hoogtepunt bereikt vooral in de periode vanaf 2010. Deze nationale prestatie houdt in zich, de belofte tot duurzame verbeteringen.

 

En al is het een reëel gegeven, dat dit allemaal veel beter had kunnen zijn, de armoede komt meer en meer onder de beheersing van het regeringsbeleid.

Het valt niet te ontkennen dat die historische armoede, die onze samenlevingen gewend geraakt waren, sterk is teruggedrongen. De “deur” naar steeds beter, staat vandaag de dag wijd open!

 

Het gaat alvast beter in een toenemend aantal sectoren van onze Surinaamse samenlevingen. Maar, we moeten het erkennen dat het traject, dat vóór ons ligt, gaandeweg complexer wordt. Mede hierom is een uitmuntend nationaal leiderschap, onontbeerlijk.

 

Onder andere om deze redenen is het vereist dat (voor de voorspoed van heel Sranankondre), de verdere ontwikkeling van onze natie, in handen is en blijft, van een leider die z’n visionaire capaciteiten en z’n besluitvaardigheid, ook onder de meest moeilijke omstandigheden, bewezen heeft.

Tevens wenst Suriname de innemendheid en het sprankelende in de uitstraling en het liefdevol handelen van mevrouw Ingrid Bouterse-Waldring, niet kwijt te raken. Suriname wil deze “First Lady” behouden.

 

Hieruit voortvloeiend, adviseert de C.D.B. de Nationale Democratische Partij, om Desi Delano Bouterse, bij de Algemene, vrije en geheime verkiezingen in mei 2015, onze lijsttrekker te laten zijn op de lijst in het kiesdistrict Paramaribo.

 

Namens de CDB

G.van Holt

(voorzitter)

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: