spot_img
spot_img

CLAD-onderzoek ingesteld tegen dc Ramdhani

Atualizado há

De vermeende onrechtmatige handelingen van districtscommissaris (dc) Aroenkoemar Ramdhani worden door de Centrale Lands Accountants Dienst (CLAD) onderzocht. Stanley Betterson, minister van Regionale Ontwikkeling vindt het erg dat mensen die geacht worden beter te weten, ongenuanceerde uitspraken doen als zou er vanuit het ministerie niets zijn gedaan aan de zaak Ramdhani. Ramdhani is nu dc van Coronie, en daarvoor van Saramacca. 
“Wij hebben conform de comptabele regels en zoals het goede bestuurders betaamd, een intern onderzoek ingesteld. De dc is ontboden door mij en heeft een verklaring afgelegd bij de directeur”.

 

Volgens Betterson heeft zijn ministerie juist stappen ondernomen alvorens er formeel een klacht binnen was gekomen. “Het enige wat wij aan informatie hadden, zijn de beschuldigingen via de pers. De dc heeft zijn zegje gedaan en wij hebben hem volgens het bestuursrecht ook gehoord en aangegeven dat er een verder onderzoek komt in deze zaak. We hebben verder op 20 oktober de procureur-generaal ingeschakeld. Op 27 oktober is een schrijven gericht naar collega minister Financiën met het verzoek om via zijn werkarm Clad een onderzoek in te stellen naar de aantijgingen en beschuldigingen richting de dc. Wat nu gebeurt, is dat wij het onderzoek afwachten”, geeft de bewindsman aan.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: