spot_img
spot_img

CIVD’er mishandelt ondernemer

Atualizado há

Naar zeggen van ondernemer Cleon Yspol is hij mishandeld door een lid van de beveiling van president Desi Bouterse. De vermoedelijke dader werkt bij de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst (CIVD) heeft Yspol, bijna omver gereden met zijn auto, bedreigd met een vuistvuurwapen en ook een klap in het gezicht gegeven. Yspol verricht bouwwerkzaamheden voor hem.

 

Yspol heeft aangifte gedaan bij de Militaire Politie (MP) van mishandeling.  De zaak is nu in onderzoek.

- Publicidade -

 

Op vrijdag 21 november gaf Yspol de echtgenote van de CIVD’er te kennen dat haar echtgenoot een betalingsachterstand bij hem (Yspol) had. Hierna reed de CIVD’er naar de plek waar Yspol voor hem werkte.”Hij heeft me bijna met de auto aangereden en heeft toen zijn ruit opengemaakt en greep naar zijn wapen. Vervolgens stapte hij uit de wagen en heeft me een klap gegeven”, beweert de ondernemer.  “Ik kreeg daarna barstende hoofdpijn en mijn ogen begonnen te tranen”, aldus Yspol, die aan glaucoom lijdt.

 

Volgens Yspol moet de CIVD’er hem nog drieduizend Surinaamse dollar betalen voor verrichtte bouwwerkzaamheden en dertig zakken cement.  Yspol moest te Menckendam een nieuw partijcentrum bouwen voor de Nationale Democratische Partij (NDP).

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: