De 35-jarige Jozef Dankoi die werkzaam bij het ministerie van Defensie en wel bij de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst (CIVD), werd vrijdag dood aangetroffen in de Shrigobiendstraat in het district Wanica. De politie van De Nieuwe Grond kreeg via het Command Center de melding van een geval van mishandeling in de Shrigobiendstraat.

PUBLICIDADE

In de straat trof de politie een personenauto aan met het ontzielde lichaam van een manspersoon in de directe nabijheid van het voertuig. De man, die naderhand Dankoi zou blijken te zijn, vertoonde onder andere een schotverwonding aan zijn hoofd. In de buurt van zijn lijk werd een vuistvuurwapen aangetroffen.

Op grond van het plaatselijke onderzoek gepleegd door de tactische en technische recherche bestaat sterk het vermoeden dat Dankoi door een misdrijf om het leven is gekomen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Dankoi voor obductie in beslag genomen door de politie.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten van de politie in samenwerking met de Militaire Politie.

Foto: KPS