spot_img
spot_img

Cipiers en politie blij met vertrek TigriBarba

Atualizado há

Binnen de politieorganisatie wordt er niet getreurd om het vertrek van Edward Belfort als minister van Justitie en Politie (juspol).

Robby Ramjiawan, voorzitter van de Surinaamse Politie Bond (SPB), zegt meer te hebben verwacht van “TigriBarba”. De samenwerking met Belfort was niet slecht te noemen, maar dat hij gemist zal worden is ook te zwaar opgevat. De politiebond had vooral moeite met de dagelijkse gang van zaken binnen de politieorganisatie waar Belfort naar zijn inziens te veel mee bemoeide terwijl het een aangelegenheid is van de korpschef. Bij de bond zijn er enkele klachten binnengekomen van rancune door Belfort. Personen die in de clinch kwamen met de minister werden overgeplaatst of gemuteerd.

De Bond Penitentiaire Ambtenaren in Suriname (BPAS) is als geen ander blij met het vertrek van TigriBarba. De bond en de minister stonden constant tegenover elkaar als het ging om verbetering van de rechtspositie van de ambtenaren. Die mondde uit in een spanningsveld waarbij partijen niet meer met elkaar spraken en verbaal elkaar van langs gaven in de media.

Er zijn zelf rechtszaken geweest tussen Belfort en Gallant over bondsaangelegenheden.

Jennifer van Dijk-Silos3, OKBJennifer van Dijk-Silos wordt de nieuwe minister van Justitie en Politie.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: