spot_img
spot_img

Cheung verlaat DNA-vergadering

Atualizado há

- Publicidade -

Dinsdagmiddag liep DNA-lid Noreen Cheung (NDP) boos weg uit de vergadering die toen gaande was. Gesproken werd over de occupatieproblemen die zich thans voordoen aan de Frederikshoopweg in het district Wanica. Toen haar door haar eigen fractiegenoten van de Mega Combinatie medegedeeld werd dat ze het woord niet mocht voeren, voelde Cheung zich gemuilkorfd en liep weg.

Waarnemend parlementsvoorzitter Ruth Wijdenbosch gaf van zowel de coalitie als van de oppositie slechts één lid het woord toen dit onderwerp ter sprake kwam. Aangezien waarnemend MC-fractieleider André Misiekaba (NDP) reeds gesproken had hierover, wezen enkele NDP-parlementariërs op niet mis te verstane wijze Cheung erop dat ze niet meer mocht spreken over het occupatieprobleem te Frederikshoopweg.

Nadat Cheung een punt van orde vroeg en daarbij ondersteund werd door de oppositie, gaf het DNA-lid aan niet op de hoogte te zijn geweest van de afspraak met de fractieleiders dat er slechts één lid per fractie het woord mocht voeren in deze kwestie. Cheung: “En als ik mijn woord wil geven híer in het parlement, namens het volk, kan niemand hier voor mij komen bepalen of ik kan spreken of niet mag spreken. Alstublieft,” aldus Cheung. Nadat ze haar spullen had gepakt liep ze boos weg.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: