spot_img
spot_img

Chartervlucht ingezet voor repatrianten Suriname en Brazilië

Atualizado há

- Publicidade -

TransAmerica Super Center bevestigde op 10 juni dat een gecharterde vlucht wordt ingezet op de route van Paramaribo naar Belém. Het vliegtuig vliegt meteen diezelfde dag terug van Brazilië naar Suriname. Het agentschap zei dat het een vliegtuig betreft van Surinam Airways-vliegtuig, model B737, met een capaciteit van 100 passagiers.

Alleen inwoners van Suriname kunnen een ticket kopen. Ze hebben tot 31 mei de tijd zich aanmelden bij het consulaat van Suriname in Belém om zich te registeren zodat ze op de wachtlijst geplaatst kunnen worden. Het bureau deelt mee dat passagiers die alleen in het bezin zijn van paspoorten niet kunnen meevliegen, omdat de vlucht exclusief bedoeld is voor repatrianten.

“We helpen bij het opstellen van passagierslijsten en het verstrekken van informatie aan Brasília, zodat Belém Airport voorbereid is om de aankomst van deze vlucht. We proberen passagiers uit verschillende staten, indien die er zijn, zoveel mogelijk te helpen”, zegt Laudemar Aguiar, Braziliaanse ambassadeur in Paramaribo.

- Publicidade -

Dezelfde procedure moet worden gevolgd voor Brazilianen in Suriname die ook met deze vlucht terug willen naar Brazilië. Ze moeten het Braziliaanse consulaat in Paramaribo bellen om op de lijt te worden geplaatst. Hieronder staat de nodige informatie vermeld:

Ambassade van Brazilie in Paramaribo:

Adres: Maratakastraat, 02
Telefoon: +(597) 400 200
Consulaire dienst: +(597) 718 06 06

Consulaat van Suriname in Belém:

Adres: Avenida Governador José Malcher, 108.
Telefoon: (0xx91) 3351-3425 / 3241-0654
Mobliel nummer/App: (0xx91) 9 8417-8971
Email: cons.belem@foreignaffairs.gov.sr

Agentschap: Transamerica Viagens (Transamerica Super Center)
Telefoon nummers: 725 0531 / 726 5473 / 458 580
Adres: Anamoestraat, 40 / Dobrustraat, 43-49

Extra informatie:

  • Passagiers die een Surinam Airways-vliegticket hebben, kunnen geen gebruik maken van deze vlucht;
  • Voor vluchten van Belém naar Paramaribo, moet men zich registeren op: cons.belem@gov.sr met kopie van een geldige verblijfsvergunning, paspoort en ticket;
  • Alle geïnteresseerde partijen moeten contact opnemen met het Transamerica Viagens-agentschap (Transamerica Super Center) om een ​​ticket te kunnen bemachtigen;
  • Geïnteresseerden in Brazilië kunnen via Facebook contact opnemen met het agentschap Transamerica Viagens (Transamerica Super Center)

Vlucht: B737
Wanneer: 10 juni 2020.
Routes: Paramaribo op woensdag 12u, met aankomst in Belém om 13.45 uur. Belém op woensdag om 14.45 uur, aankomst om 16.30 uur in Paramaribo.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: