spot_img
spot_img

Centrale Bank heeft begrip voor overname RBC Royal Bank

Atualizado há

“Het is te verwachten dat deze overname in de komende maanden plaatsvindt. Het besluit tot afstoting en overname maakt deel uit van het strategisch besluit van beide banken, dat een normale praktijk is in het (internationaal) bedrijfsleven”, zo reageert governor Gillmore Hoefdraad  van de Centrale Bank van Suriname (CBvS) in een verklaring over de overname van de RBC Royal Bank door de Trinidadiaanse Republic Bank Limited.

centrale bank van surinameEr waren meerdere geïnteresseerde banken om de RBC Royal Bank (Suriname) over te nemen. Op 31 maart is de knoop doorgehakt en gekozen voor de Republic Bank Limited. De Republic Bank Limited geeft aan dat zij vanaf 2012 het verlangen had om in Suriname te opereren, omdat de financiële stabiliteit en gediversifieerde en groeiende economie, Suriname tot een aantrekkelijk investeringsland maakt.

Volgens Hoefdraad is de Centrale Bank van Suriname is al enkele weken terug geïnformeerd over de mogelijke overname door een andere financiële instelling.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: