spot_img
spot_img

Carolinabrug wederom aangevaren

Atualizado há

- Publicidade -

 De brug over de Suriname rivier, nabij Carolina is voor de 3de keer aangevaren. Dit gebeurde dinsdag 24 juni 2014 rond 4 uur ‘smiddags.  De aanvaring gebeurde deze keer door een  ponton van Ballast Nedam. Hierdoor stortte een groot deel van de brug in.

De politie meldt dat de schade aan de brug erg groot is. De speciale autoriteiten van de MAS zijn ter plaatsen. Er zijn tevens grote delen van de brug op de ponton terecht gekomen. De brug blijft uit veiligheidsoverwegingen vooralsnog gesloten. Het verkeer en de doorvaart onder de brug is op dit moment ook niet mogelijk.

De schade is groter dan de aanvaring die in 2007 plaatsvond door een boot van Rudisa. Aangezien er stukken van de brug in het water terecht zijn gekomen is het thans onmogelijk voor zandboten die veelvuldig varen in het gebied, langs te kunnen. 

- Publicidade -

De Carolinabrug is niet voor het eerst aangevaren. In oktober 2007 werd de Carolinabrug voor de eerste keer aangevaren en wel door een zandboot van Rudisa NV. Toen stortte een deel van het wegdek van voornoemde brug in de Surinamerivier. De tweede keer dat de brug werd aangevaren was begin 2013 en wel door een ponton.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: