spot_img
spot_img

BVL besluit dinsdag definitief hoe verder

Atualizado há

Op dinsdag 2 december zal een definitief besluit genomen worden door de Algemene Leden Vergadering van de Bond Van Leraren (BVL) betreffende de door de president gedane voorstellen inzake de herwaardering van de leerkrachten. Die dag zal besloten worden als doorgegaan zal worden met de prikacties of dat ze opgeschort zullen worden.

 

BvL voorzitter Valies: “Men is niet voorbij gegaan aan de interventie van de president die zegt dat er gewerkt wordt aan een oplossing. In eerste instantie was er al een besluit genomen, maar dat is later door de ALV verworpen.” Volgens Valies zijn de leden nog steeds strijdvaardig en zijn ze bereid tot het uiterste te gaan.

- Publicidade -

 

Inmiddels heeft het Nationaal Jeugd Parlement (NJP) de BVL haar te informeren omtrent de prikacties. BvL voorman heeft naar eigen zeggen echter geen enkele brief van het NJP gezien, maar alles via de media te hebben vernomen. ” We zijn bereid te praten, maar we moeten de brief eerst in handen krijgen om ons daarover buigen.”

 

Op alle middelbare scholen wordt er vanaf woensdag 26 november tot kwart over negen les gegeven door de leerkrachten. De Federatie van Leerkrachten Organisaties in Suriname (FOLS) die ook voor herwaardering van de leerkrachten vecht, stelt de regering een ultimatum van 5 december.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: