spot_img
spot_img

Bun Funderi voor kindontwikkeling

Atualizado há

- Publicidade -

Te Koewarasan vond op dinsdag 11 maart de kick off plaats van het ‘Bun Funderi’ project door de first lady Ingrid Bouterse-waaldring.

Dit project welke als pilot wordt gestart heeft als doel dat er een netwerk van partners in het gebied dienstverlening biedt aan zwangeren, baby’s en peuters en hun families zorg en diensten bied van de hoogste kwaliteit. Er zullen huisbezoeken worden gedaan om zo inzicht te verkrijgen in de thuissituatie en de groei en ontwikkeling van het king Psycholoog Lilian Ferrier, directeur van de Foundation for Human Development, die het project medeondersteunt, zegt dat de eerste duizend dagen van een kind cruciaal zijn voor zijn ontwikkeling. “We laten potentiële aandacht verloren gaan in deze levensjaren”, aldus constateert Ferrier. De doelgroepen van het project zijn de overheid (met name creches, en poliklinieken), het gezin en de bevolking.

 

- Publicidade -

Als eerste stap van het pilotproject in Koewarasan kregen ouders uit de omgeving babytassen met inhoud van de first lady. Het project dat twee jaar is voorbereid, heeft betrekking op kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Speciaal voor dit project heeft de stichting 500.000 US dollar van de IDB en 100.000 US dollar van de overheid ontvangen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: