spot_img
spot_img

Brunswijk in kwestie Ameerali: “Er is helemaal niets aan de hand”

Atualizado há

- Publicidade -

In de discussie naar aanleiding van de ontnomen bevoegdheden van vicpresident Robert Ameerali zegt Ronnie Brunswijk, voorzitter van de Abop: “Er is helemaal niets aan de hand. Dit is slechts een administratieve kwestie die uitgesproken kan worden”.

De afgelopen week werd de bevoegheid om ambtenaren in dienst te nemen weggehaald bij vicepresident Robert Ameerali en is overgedragen aan de minister van Binnenlandse Zaken Edmund Leilis.

Vanwege dit besluit van president Bouters kwam de Abop op maandag 13 oktober in spoedvergadering bijeen en vroegen de partijstructuren opheldering van Brunswijk.  De Abop- voorzitter beloofde hen toen met het staatshoofd te zullen praten. Brunswijk: “Ik vermoed dat het de mensen in de omgeving van de president zijn die achter dit besluit staan. Maar als de president steekhoudende argumenten kan aanhalen zal ik terug naar mijn structuren keren om ze te overtuigen van het besluit”.

- Publicidade -

Naar zeggen van vicepresident Robert Ameerali is het laatste woord in deze kwestie nog niet gezegd. Hij wordt door Eugene van der San, directeur op het kabinet van Bouterse in deze kwestie beschuldigd van “stemmingmakerij”.

Het door Brunswijk beloofde gesprek met het staatshoofd vindt donderdagmorgen plaats om tien uur en wel op het kabinet van president.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: