spot_img
spot_img

Bromfietsdief in de val gelokt

Atualizado há

- Publicidade -

Raymond H. (27) werd afgelopen week door de politie van het ressort Santo Boma in de kraag gepakt.

Ongeveer een week voor de aanhouding van Raymond deed de benadeelde Rajesh H. aangifte bij de politie voor diefstal van zijn bromfiets. Hij vertelde dat zijn bromfiets voor een winkelpand geparkeerd stond toen deze werd gestolen.

Op de bewuste aanhoudingsdag ging een jongere neef van Radjes naar dezelfde winkel en werd benaderd door Raymond. Raymond vroeg of hij belangstelling had om een bromfiets te kopen. Het neefje dat het vermoeden had dat het om de gestolen bromfiets van zijn familielid ging stemde toe en sprak een tijd af dat hij Raymond bij dezelfde winkel zou ontmoeten in verband met de verkoop van de bromfiets.

- Publicidade -

Het neefje vertelde bij thuiskomst aan Radjes wat hij had afgesproken en Radjes stelde de politie van Santo Boma op de hoogte. De agenten gingen op de afgesproken tijd naar de winkel en troffen Raymond daar aan. Na een onderzoek in zijn woning is de gestolen bromfiets aangetroffen en door de politie in beslag genomen. Op de vraag van de politie waarom hij de bromfiets genomen had zegt Raymond dat hij de bromfiets genomen had omdat het onbeheerd voor de winkel stond.

Raymond is in verzekering gesteld en de bromfiets is aan de rechtmatige eigenaar afgestaan.

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: