spot_img
spot_img

Brazilië versus Duitsland nader bekeken

Atualizado há

De eerste halve finale wedstrijd tussen Duitsland en Brazilië is groots gewonnen door Duitsland. De rust werd ingegaan met liefst 5-0 voor Duitsland. Na de 90 minuten reguliere tijd was de eindstand 7-1 voor de Europeanen. De finale zal gaan tussen Duitsland en de winnaar van de tweede halve finale wedstrijd Nederland – Argentinië. Deze wedstrijd wordt woensdagmiddag gespeeld.

Ofschoon de eerste minuten voor Brazilië waren, waren de Duitsers sterker vooral na het eerste doelpunt dat reeds in de elfde minuut gemaakt werd. Vanwege gebrek aan scherpte in de aanvalslinie kon Brazilië niet tot scoren komen. Na het eerste doelpunt werden er vóór de rust inging nog 4 ballen in het net achter de Braziliaanse doelman geplaatst

Het Braziliaans elftal heeft zich het hele toernooi niet van haar beste zijde laten zien. Zowel in de aanval als in de verdediging sukkelde het. Terwijl de achterhoede een twijfelachtige indruk maakte, kwam het land kwam maar moeilijk tot scoren.

Na een recordtijd van zesentwintig minuten spelen scoorde Duitsland viermaal. Brazilië spelt op zaterdag 12 juli voor de derde of vierde plaats.