spot_img
spot_img

Braziliaanse moordenaars elk voor vijftien jaar cel de bak in

Atualizado há

Terwijl . Batista de S. voor het bieden van een schuilplaats aan Araujo dos S. en Paulo C. zes maanden celstraf kreeg opgelegd op maandag 18 augustus, werden Araujo dos S. en Paulo C. veroordeeld tot elk vijftien jaar cel voor de moord op hun landgenoot Bebeto vorig jaar.

 

Als het aan het Openbaar Ministerie had gelegen, gingen beide verdachten elk voor twintig jaar de bak in. Volgens de advocaten van de mannen kan niet gezegd worden wie het fatale schot gelost heeft. De rechter vindt dat echter niet van belang, aangezien de mannen als doel hadden Bebeto te vermoorden hetgeen ook gelukt is.

- Publicidade -

 

Er zou een dag voor de moord een woordenwisseling zijn geweest tussen de twee daders en het slachtoffer. Hierbij zou Bebeto gedreigd hebben de mannen te zullen vermoorden. Het tweetal wilde Bebeto voor zijn en besloot hem te vermoorden. De verdachten gingen naar de tent van Bebeto en schoten op hem terwijl hij lag te slapen in zijn hangmat.

 

Na hun snode daad hielden ze zich schuil bij Batista de S. De volgende dag zouden de twee per ATV naar de stad zouden vluchten, maar de politie was hen voor en arresteerde hen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App