spot_img
spot_img

Braziliaanse GOL nu ook op route Paramaribo-Belem

Atualizado há

De Braziliaanse luchtvaart maatschappij GOL Linhas Aereas Inteligentes is begonnen met vluchten naar Suriname.

Gol em ParamariboDe maatschappij zal de route Paramaribo-Belem visa versa onderhouden en gaat de concurrentie aan met de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dinsdag landde de Boeing 737-800 die de route zal onderhouden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. Het werd verwelkomt met de traditionele waterdoop van de brandweer.

GOL zal tarieven aanbieden die lager zijn dan die van de SLM. Voor de Braziliaanse gemeenschap in Suriname betekent de komst van GOL een bijzonder moment. Niet alleen krijgen zij lagere tarieven aangeboden, ook herkennen zij iets terug van hun thuisland.

De Boeing waarmee de lijndienst onderhouden zal worden heeft een capaciteit van 187 passagiers. Tegen 18.50 dinsdagavond landde het op Zanderij waar het opgewacht werd door een batterij aan journalisten, maar ook een deel van de Braziliaanse gemeenschap in Suriname.

LPM NEWS was ook op locatie om dit historisch moment vast te leggen.

Onze redactie sprak met Flavio da Silva Campos, een van de 21 passagiers die op de inaugurele vlucht uit Brazilië naar Suriname kwam. Hij onderstreept de keuzes die er nu zijn om zelf te mogen kiezen met welke maatschappij er gevolgen wordt van en naar Brazilië. Over de SLM is hij niet helemaal tevreden. “Ik heb meer dan vijf dagen in een hotel moeten verblijvenom te wachten op een plek om te reizen. Met GOL had ik geen problemen.”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: