spot_img
spot_img

Bouw aankomsthal luchthaven Zeedijk gestopt

Atualizado há

- Publicidade -

Op vrijdag 16 januari werd door minister Rabindre Parmessar van Openbare Werken medegedeeld dat de aankomsthal op de majoor Henry Fernandes Internationale Luchthaven in Zeedijk, Nickerie, niet wordt afgebouwd, omdat het geen prioriteit geniet. Het project zal immers ettelijke miljoenen SRD’s kosten.

Vanaf november 2013zijn de werkzaamheden op de luchthaven stopgezet. Minister Falisie Pinas van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) gaf in 2014 nog aan dat de werkzaamheden afgerond zouden worden door het ministerie van OW. Er zou nog vijfhonderd meter toegevoegd worden aan de huidige 750 meter lange landingsbaan.

Het grootste deel van de werkzaamheden waren toen reeds af. Naar zeggen van Pinas moesten nog enkele zaken afgerond worden, waaronder het aansluiten van elektriciteit, water en het beglazing van de toren. Pinas zei toen dat de luchthaven in Nickerie een belangrijke plaats zou innemen bij de afzet van agrarische producten. Tevens zou het vliegveld ook gebruikt worden ter bevordering van de toerismesector in het westen van het land.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: