spot_img
spot_img

Bouterse wil betere relatie met Fransen

Atualizado há

- Publicidade -

“Het is in het belang van de economie van Suriname en het is in het belang voor de lokale bevolking om zaken te kunnen doen met bijvoorbeeld de Fransen,” zei president Desi Bouterse bij de start van het project ‘facelift havenfaciliteit Albina’ door N.V. Havenbeheer het afgelopen weekend.

 

“Er zijn enorme mogelijkheden die we kunnen en gaan creëren, vooral in het oostelijk district dat grenst aan Europa.” De president is erg blij dat N.V. Havenbeheer invulling geeft aan het beleid van de regering.

- Publicidade -

 

“Wat er nu verder gaat gebeuren is een verdieping van relaties op het gebied van toerisme, industrie, en verdere investeringen”.

 

Het staatshoofd benadrukte dat er reeds samengewerkt wordt met de fransenbop de grensposten en patrouilles op de rivier. Verder zal er een nieuwe dokterspost komen in het gebied voor de bevolking van daar.

 

Andreas Talea, directeur van N.V. Havenbeheer, merkte op dat onder meer de steiger zal worden uitgebreid zodat er grotere veerboten geaccommodeerd kunnen worden. Hierdoor kan het personenvervoer beter op gang komen en kan de verdiencapaciteit voor de handel toenemen.

 

De bedoeling is om dit project uiterlijk maart 2015 op te leveren.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: