spot_img
spot_img

Bouterse: “never push a peaceful man to far”

Atualizado há

Zaterdagavond 17 januari tijdens een partijvergadering van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Tamansari, Commewijne, gaf president tevens NDP- voorzitter Desi Bouterse, aan dat er zoveel gezegd wordt over corruptie. Hij antwoordt echter niet op deze aantijgingen maar zegt hij “never push a peaceful man to far”. 
 

De NDP- voorzitter zei dat hij de uitspraken over het opsluiten van VHP’ers niet gedaan op een massameeting of op een berm. “A no ini wan bus mi taki ing. Mi taki ing in a Nationale Assemblee. Dus un libi mi safri”. Volgens hem zijn mensen bezig met ‘fromu sani’. Zo worden mensen in de Surinaamse gevangenis benaderd om Bouterse schade toe te brengen. Aan hen wordt gevraagd om aan te geven dat ze meegedaan hebben aan cocaïnehandel. Volgens Bouterse weet hij precies wat er gebeurt. “If mi sabi san e pesa in Holland, dan mi no sabi san e pesa dya?”

 

 

Bouterse hield zijn gehoor voor dat er veel te doen is en dat de problemen gezamenlijk aangepakt moeten worden. “Wanneer wij de Surinaamse gemeenschap oproepen om samen te werken, dan moeten wij die boodschap brengen en het voorbeeld geven. Dat wil zeggen dat wij van het Platform of Mega Combinatie geen keus hebben dan samen te werken”. De partijvoorzitter benadrukte dat het grootste probleem van de nieuwe combinatie waarmee de verkiezing ingegaan zal worden, armoede is. “Wij gaan armoede bestrijden. Wij hebben geen andere Surinamers te bestrijden”.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App