spot_img
spot_img

BOG-directeur roept op tot actieve participatie

Atualizado há

- Publicidade -

De directeur van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), Lesley Resida, doe teen dringend beroep op de samenleving om intensiever te participeren in het terugdringen van Chikungunya. Ofschoon er volgens Resida voldoende informatie over het virus wordt verstrekt wordt er verder niets mee gedaan. “De piek is nog niet bereikt maar de bijdrage van de samenleving zal een belangrijke rol spelen bij het terugdringen van de ziekte.”

 

De BOG- directeur zei dit bij het in ontvangst nemen van een donatie van brandstofbedrijf SOL. De oliemaatschappij zal twee maanden lang brandstof doneren voor de voertuigen, die ingezet worden voor het bespuiten/ terugdringen van de ziekte. Hoewel Resida blij is met de hulp van het bedrijfsleven moet de bijdrage van de samenleving groter zijn, benadrukte hij.

- Publicidade -

 

“Er komt geen andersoortig campagne. De ziekte zullen we, net als dengue, niet helemaal terug kunnen dringen.De kern van de boodschap blijft hetzelfde: ruim de broedplaatsen op, houd de omgeving schoon en bescherm jezelf. Accepteer geen muskieten in je omgeving, in je huis niet, in je auto en op je werk niet. De ziekte pakt je omdat je iets niet hebt gedaan,” aldus Resida.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: