spot_img
spot_img

Bobby Doerga betreurt incident na uitzending ‘Achter het Nieuws’

Atualizado há

- Publicidade -

Na de uitzending dinsdagavond vond er een heftige woordenwisseling plaats tussen de parlementariërs Rashied Doekhie (Mega Combinatie/NDP) en Asiskumar Gajadien (Nieuw Front/VHP), hetgeen betreurd wordt door de presentator Bobby Doerga. Samen met collega Carl Breeveld (DOE) waren de eerder genoemde volksvertegenwoordigers te gast in het programma om te praten over de verrichtingen van de afgelopen vier jaar.

 

Volgens Gajadien werd hij door Doekhie bedreigd geslagen te worden. “Ik heb hem toen gezegd dat ik geen Brunswijk ben. Ik trap je in elkaar”,aldus Gajadien. Gajadien werd in de uitzending door Doekhie gevraagd hoe hij zijn huis heeft gebouwd, waarop de VHP-er antwoordde geen crimineel te zijn. Dit viel niet in goede aarde bij Doekhie en de discussie werd na de uitzending voortgezet.”Er zijn over en weer scheldwoorden gebruikt. Dit gebeurt ook in de vergaderingen van De Nationale Assemblee en daarna. Het programma vormde geen uitzondering”, meent Doerga.

- Publicidade -

 

De twee volksvertegenwoordigers moesten uit elkaar gehaald worden toen de discussie te heftig werd en ze werden apart naar hun wagen begeleid.
 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: