spot_img
spot_img

Blokland keert donderdag terug in verband met Chikungunya- epidemie

Atualizado há

- Publicidade -

In verband met de Chikungunya- epidemie die de samenleving thans in haar greep heeft, zal minister Michel Blokland van Volksgezondheid (VG) twee conferenties in New York niet meer bijwonen, maar keer hij donderdag terug naar Suriname. Blokland zit in het crisisteam dat de aanpak van het Chikungunya virus zal coördineren.

 

Een ‘Onderraad Chikungunya’ is door de Raad van ministers ingesteld. De onderraad zal assistentie krijgen van een ondersteuningsteam. Het ministerie van Volksgezondheid merkt op dat Blokland niet met vakantie is, maar voor het werk in het buitenland vertoeft. Van 22- 24 september heeft de bewindsman geparticipeerd aan een vergadering van de ICPD (International Conference on Population and Development Beyond 2014) meeting met als thema “Follow-up to the Programme of Action of the International Conference on Population and Development”. Het doel van deze meeting was het plegen van een evaluatie van de status en de geboekte vooruitgang over de uitvoering van de Internationale conferentie over Populatie en Ontwikkeling.

- Publicidade -

 

De minister zou ook deelnemen aan de COHSOD (Council for Human and Social Development) meeting, die van 27-28 september wordt gehouden en een PAHO-WHO bijeenkomst van 29 september tot 4 oktober.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: