spot_img
spot_img

Binnenkort nieuw vliegbedrijf

Atualizado há

Over niet al te lange tijd zal Suriname een nieuwe vliegmaatschappij rijker zijn, namelijk Fly All Ways (FAW). Het wachten is nu nog op toestemming van de burgerluchtvaartautoriteit Casas om met vluchten te beginnen. Het verzoek voor toestemming om te mogen vliegen in Suriname werd in januari door FAW ingediend. Er is reeds een bedrijfsvergunning verstrekt door het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme.

In afwachting op de toestemming van Casas wordt thans de mogelijkheid bekeken om naar andere landen in de regio te vliegen. Voorlopig wil Amichand Jhauw, mede-investeerder in FAW, niet ingaan op het bedrijfsplan, noch op de investeringskosten of partners, maar geeft hij wel aan dat er verschillende routes in de regio onderhouden zullen worden.

“Wij zullen de vluchten opstarten met twee vliegmachines in onze vloot”, aldus Jhauw. Met twee Fokker 70-toestellen die van de KLM zijn overgenomen, zullen de routes onderhouden worden. FAW is onafhankelijk van Blue Wings, het bedrijf van Jhauw waarmee lokaal gevlogen wordt.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App