spot_img
spot_img

Binnenkort meer drinkwater voor de Hamptoncourtpolder

Atualizado há

- Publicidade -

In de Hamptoncourtpolder is de Dienst Watervoorziening van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen bezig met de bouw van een veertien kilometer lang drinkwaterdistributienet. Het distributienet loopt vanaf het distributiestation in Paradise, via de Parmessarweg tot de Attaoellahweg.

 
Vanuit de Attaoellahweg zal het net een kilometer naar het oosten worden getrokken tot de Krappahoeklaan en in het westen eveneens een kilometer tot aan de prins Bernardpolder. Ruim veertig huishoudens langs de Attaoellahweg tot de prins Bernardpolder die momenteel verstoken zijn van goed en gezond drinkwater, zullen voorzien worden van meer water. “Er is wel water in het distributienet, maar het is niet wat het wezen moet”, uit een bewoner in dat gebied zich.

 
Thans wordt het water door een ingehuurde tankwagen geleverd aan de mensen. De bewoners zijn de overheid zeer dankbaar. Naar zeggen van een der bewoners is in het verleden wel een net gebouwd, “maar de opeenvolgende regeringen hebben verzuimd de buizen door te spoelen waardoor er vernauwing is opgetreden met als gevolg stremming in de stroming van het water”.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: