spot_img
spot_img

Binnenkort ambassadeur in Den Haag en Jakarta

Atualizado há

- Publicidade -

Over niet al te lange tijd zal president Desi Bouterse ambassadeurs benoemen voor Nederland en Indonesië. Dit zegt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken. Vanaf 12 november 2014 is de Nederlandse ambassadeur Ernst Noorman in functie en inmiddels is de Indonesische ambassadeur Dominicus Supratikto ook al actief in Suriname.

 

Naar zeggen van Lackin is de relatie met Nederland volledig hersteld en heeft hij een goede werkrelatie met zijn ambtgenoot Bert Koenders. Lucretia Redan vertegenwoordigt Suriname als zaakgelastigde in Nederland. Redan nam de plaats in van Shantal Doekhie nadat die werd teruggeroepen door Lackin.

- Publicidade -

Vanaf april 2014 toen de Pertjajah Luhur (PL) uit de coalitie werd gezet, is er in Indonesië geen ambassadeur meer. Amina Pardi, levenspartner van PL-voorzitter Paul Somohardjo werd toen teruggeroepen. Volgens Lackin zal de president zich de komende week buigen over de benoemingen. De bewindsman verwacht binnenkort weer een Surinaamse vertegenwoordiger op het hoogste diplomatieke niveau in Den Haag en Jakarta.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: