spot_img
spot_img

Bewoners Waldeck willen mutatie politie-inspecteur

Atualizado há

- Publicidade -

Bewoners van Waldeck in het district Nickerie zijn niet te spreken over het feit dat twee agenten zijn opgesloten terwijl de dief is vrijgelaten. Maandagmorgen 9 februari zullen bewoners daarom een petitie indienen bij het commissariaat van Nickerie, waarin ze om mutatie vragen van inspecteur Norma Martodikromo. Volgens de bewoners heeft Martodikromo verkeerd gehandeld door niet eerst een onderzoek te laten instellen en de dief die op heterdaad is betrapt, heen te sturen.
Ook andere politieagenten nemen het op voor hun collega’s. Zij zijn van mening dat indien er een melding binnenkomt de inspecteur het onderzoek moet instellen. Volgens hen heeft de inspecteur de officier van justitie verkeerde informatie verstrekt. Zo zou zij hebben verklaard dat de verdachte vlak voor de winkel door de politieagenten is aangehouden. Echter beweert de winkeleigenaar dat de verdachte nadat hij goederen gestolen had, zich via een bosschage verplaatst had naar een andere straat. De dief werd overmeesterd door buurtbewoners waarna de politie hem in de boeien heeft geslagen. Toen de politie hem wilde arresteren, verzette de verdachte zich en liep enkele schrammetjes op.

 

De bewoners vinden het onbegrijpelijk dat de getuigen niet gehoord zijn door de leiding van het politieressort Waldeck. De gestolen goederen zijn door de politie op de verdachte teruggevonden. De verdachte vertoeft bovendien illegaal in het land.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: