spot_img
spot_img

Bewoners Porfierstraat ten einde raad

Atualizado há

- Publicidade -

Enkele bewoners van de Porfierstraat en omgeving, te Maretraite 5, zijn kwaad op een exploitant van een sportschool in de straat. Bezoekers van de club parkeren hun voertuig vaak genoeg ’schots en scheef’ langs de weg, tot ergernis van de buurtbewoners.

 

Door het parkeergedrag wordt het doorgaand- en bestemmingsverkeer in die omgeving ernstig geblokkeerd. Uit woede dreigen de buurtbewoners auto’s moedwillig te zullen beschadigen indien er geen maatregelen getroffen worden tegen de foutparkeerders. Volgens de gedupeerden moeten er gepaste maatregelen tegen de sportschoolhouder getroffen worden.

- Publicidade -

 

Op maandag 2 februari kon een chauffeur van een vuilniswagen de straat niet in en ‘zat vast’. Na bijkans een half uur claxoneren kwam de eigenaar van een fout geparkeerd voertuig naar buiten om zijn voertuig te verwijderen.

 

De buurt is bovendien woedend op een Chinese bordeelhouder die schuin tegenover de sportschool is gevestigd. Ook hij veroorzaakt veel overlast, dikwijls tot midden in de nacht.

“Onze buurt is zo langzamerhand aan het achteruitgaan. Het is zo gewoon niet prettig wonen meer. Te veel ergernis. Aan de ene kant een groep luidruchtige Chinese hoerenlopers en aan de andere steeds verkeersoverlast”, aldus de buurtbewoners.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: