spot_img
spot_img

Beschikkingen uitgereikt aan Personeelsleden CBB

Atualizado há

- Publicidade -

44 Aanstellings- of bevorderingsbeschikkingen zijn woensdag 6 augustus aan evenveel personeelsleden van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) uitgereikt door Edmund Leilis, de minister van Binnenlandse Zaken (Biza). De bewindsman vroeg de medewerkers dezelfde ijver waarmee zij de afgelopen jaren hun werkzaamheden hebben uitgevoerd, aan de dag te blijven leggen. Hij zei samen met zijn staf te zullen werken aan het terugbrengen van de achterstanden betreffende de personeelsaangelegenheden van het CBB.

Leilis benadrukte eveneens de werkzaamheden die uitgevoerd moeten in het kader van de verkiezingen die in 2015 gehouden zullen worden.“De regering werkt hard samen met alle positieve krachten ongeacht ras, godsdienst of politieke kleur, om de organisatie van deze verkiezingen zo goed mogelijk te laten verlopen. De goede naam die Suriname op dit stuk heeft, mag niet te grabbel worden gegooid”, gaf de Biza- voorman aan.

John Saharie, directeur van het CBB, gaf aan dat degenen die aanspraak maken op een bevordering of benoeming, die ook moeten krijgen. Dezelfde mening is de voorzitter van de bond bij het CBB, Ronald Hooghart, toegedaan. Volgens laatstgenoemde heeft hij samen met zijn vakbeweging veel werk verzet om de bevorderingen en aanstellingen rond te krijgen. Verder gaf hij aan dat er nog wat problemen zijn met FISO, maar dat deze samen met de minister en directie verder zullen worden aangepakt.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: