spot_img
spot_img

Beschieten man veroordeeld met een jaar cel

Atualizado há

- Publicidade -

Op dinsdag 17 februari kreeg de 38-jarige Dilipkoemar C. een gevangenisstraf van 1 jaar opgelegd, met aftrek van de tijd in voorarrest, omdat hij op 1 november 2014 een andere man aan de Flamingostraat had beschoten. Deze straf kreeg de veroordeelde opgelegd ofschoon het Openbaar Ministerie (OM) twee jaar onvoorwaardelijk eiste. Volgens C. heeft hij het slachtoffer niet bewust verwond.

 

Volgens C. kwam hij uit de badkamer toen ene ‘Redi Boi’ op hem probeerde te schieten. De mannen raakten in een worsteling met elkaar waarbij het wapen van ‘Redi Boi’  plotseling afging. Het slachtoffer werd in zijn borststreek geraakt.  Redi Boi vluchtte terwijl hij het geweer achter liet bij de verdachte.

- Publicidade -

 

Dilipkoemar was erg geschrokken van het gebeurde en plaatste het geweer onder zijn huis.  Toen hij na vier dagen de politie belde en zijn verhaal deed, werd hij aangehouden. Rechter Rewita Chaterpal gaf aan dat de beklaagde  de politie nimmer gebeld, maar heeft hij zich juist een paar dagen schuil gehouden in het bos.

 

Op de vorige zitting verklaarde Redi Boi dat hij regelmatig bij Dilipkoemar komt om drugs te gebruiken. Op die bewuste dag sprak hij met een prostituee, toen C. vond dat hij de vrouw molesteerde en Redi Boi vermaande haar met rust te laten. Omdat hij geen gehoor gaf hieraan schoot de veroordeelde op hem met een geweer en raakte hem in zijn borststreek.

 

Volgens de Officier van Justitie was de verdachte eerder reeds in verzekering gesteld voor opzettelijke geweldpleging en voor illegaal wapenbezit.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: