spot_img
spot_img

Benzineprijzen gestegen naar boven de SRD 10

Geen subsidie meer voor benzine.

Atualizado há

- Publicidade -

Sinds bekend werd dat de prijzen van benzine zijn aangepast, zijn er lange rijen waar te nemen bij de divers pompstations. De prijs van ongelode brand stof is SRD 10,88 en diesel is SRD 10,33. Autobestuurders die wilden tanken bij enkele servicestations werden voorgehouden dat de pompstation gesloten is. Er moest namelijk technische aanpassingen plaatsvinden van pompen. De digitale meters moeten bijgesteld worden vanwege de verhoogde benzine prijzen.

De Surinaamse Service Station Exploitantenbond (SSEB) heeft de verhoging bevestigd. SSEB heeft aangegeven dat de verhoging te maken heeft met de aanpassing van de koers. De overheid kan benzine niet meer subsidiëren waardoor de prijzen van benzine met ruim SRD 4 de lucht in is gegaan. Brandstof werd tegen de wisselkoers van SRD 7,52 binnengebracht.

De nieuwe wisselkoers voor 1 USD is SRD 14.018 voor de aankoop en SRD 14.29 voor de verkoop. De unificatiekoers is gisteren door de Centrale Bank van Suriname bekendgemaakt en is vandaag ingegaan.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: