spot_img
spot_img

Bel 179 Voor Ernstige misdrijven en gezochte criminelen

Atualizado há

Het Korps Politie Suriname heeft vanaf donderdag 27 maart het driecijferig nummer 179  in gebruik genomen, waarop burgers kunnen bellen die informatie willen doorgeven over ernstige misdrijven en gezochte criminelen

Als men bijvoorbeeld informatie heeft over de woon- en of verblijfplaats van een gezochte crimineel kan dit worden doorgegeven op dit nummer.  De tipgever, wiens informatie ertoe geleid heeft dat oplossing is gekomen in een ernstig misdrijf,  kan in aanmerking komen voor een beloning. De ambtenaren die via deze tiplijn bereikt worden, bezitten de kennis en vaardigheid om voor te zorgen dat de veiligheid van u als tipgever gegarandeerd is en dat op de juiste manier met uw informatie wordt omgegaan. De informatielijn (tiplijn) 179 is 1×24 uur bereikbaar en bellen op dit nummer is gratis.

Het nummer 179  is kosteloos door Telesur ter beschikking gesteld aan de politie, waarbij de twee overige Telecom providers hier te lande ook hun medewerking hebben verleend dat hun klanten ook zonder kosten via dit nummer de politie kunnen bereiken. Deze “public service” wordt zeer gewaardeerd.

- Publicidade -

De politie rekent op de medewerking van elke burger, die in een veilige Suriname wil wonen. Veiligheid is een zaak waar de totale samenleving voor moet zorg dragen, met de politie voorop.

“Bel 179 fu wi kan libi vredig”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App