spot_img
spot_img

Basiszorgverzekering nog steeds onduidelijk voor parlement

Atualizado há

Volgens de oppositie is er nog teveel onduidelijkheid over de conceptwet Nationale Basiszorgverzekering. Vandaar dat ze concrete antwoorden verwacht van de regering in de tweede ronde. Vice-president Robert Ameerali kwam onder vuur te liggen aangezien hij ondanks de belofte de gevraagde informative naar het parlement te sturen, dat heeft nagelaten.

Wederom werd van de regering gevraagd hoeveel het premiebedrag zal bedragen alsmede wat het basiszorgpakket inhoudt. Ook het verschil met de on- en minvermogen kaarten werd gevraagd. Volgens Theo Vishnudatt, voorzitter van de commissie van rapporteurs, zal een ieder gedekt worden met de Nationale Basiszorgverzekering.

Winston Jessurun (Nieuw Front/DA’91), lid van de commissie van rapporteurs, is van mening dat De Nationale Assemblee nu een illegaal ingediende conceptwet in behandeling heeft. Dit aangezien de regering een gewijzigde conceptwet naar het parlement stuurde, zonder de eerste versie formeel in te trekken. Tevens is e rook geen nota van wijziging aan het parlement aangeboden.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App