spot_img
spot_img

Backtrack gesloten vanwege bezoek ‘first lady’

Atualizado há

- Publicidade -

Devinanden Baidjoe, boothouder op de backtrack-route Nickerie- Guyana, is niet te spreken over het optreden van militairen en politiemannen op het Corantijnstrand, waarbij ze passagiers verboden hebben de oversteek naar het buurland te doen. Dit in verband met het bezoek van first-lady Ingrid Bouterse-Waldring aan het grensdistrict. Volgens Baidjoe wist iedereen dat de first-lady naar Nickerie zou komen, maar heeft men niet tijdig doorgegeven dat vanwege de veiligheid het niet mogelijk zou zijn om afvaarten te plegen vanuit Backtrack. 

Baidjoe: “men moet alleen bang zijn wanneer men kwaad doet, als je geen kwaad doet hoef je niet bang te zijn”. Verder haalde hij aan dat de boothouders in Nickerie altijd de dupe worden van zaken. De veiligheidsmaatregelen worden namelijk niet in Albina getroffen.

 

- Publicidade -

Volgens Mark Karg van het Bureau Nationale Veiligheid kan je nooit voldoende veiligheidsmaatregelen treffen voor ambtsdragers en notabelen, aangezien men thans rekening moet houden met de transnationale criminaliteit, internationale terreurdreigingen en terreuracties. “Vooral nu met de bescherming van onze nationale volksgezondheid. Mensen moeten weten dat bij gezagdragers veiligheidsmaatregelen nooit overtrokken zijn”.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: