spot_img
spot_img

AZP beschikt momenteel over acht ambulances en nieuwe garage

Atualizado há

Met een donatie van de offshore olie bedrijven Petronas en RWE aan het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) bestaat de ambulance vloot van dit ziekenhuis nu uit acht voertuigen. Met de uitbreiding vond ook de ingebruikname van de nieuwe garage plaats. “Het is een nieuw huis voor onze huidige ambulances in het algemeen en voor deze nieuwe ambulance in het bijzonder”, zei Antoine Brahim, de trotse AZP directeur.

 

Bij de officiële overdracht van de ambulance benadrukte Brahim dat het ziekenhuis in een transformatieproces zit naar een academisch medisch centrum (AMC) dat in 2020 een feit moet zijn. Het doel van het AMC is om optimale, betaalbare en bereikbare gezondheidszorg te bieden aan de samenleving. “De ambulancedienst van het ziekenhuis speelt hierbij een belangrijke rol, omdat deze de hele samenleving van diensten voorziet en ook andere instituten ondersteund wanneer nodig”, geeft Brahim aan. Hij merkt op dat het ziekenhuis nog minstens twee nieuwe ambulances nodig heeft aangezien ze dit aantal voertuigen al 3,5 jaar in bruikleen hebben van het in aanbouw zijnde ziekenhuis in Albina. “Tegen de tijd dat dit af is moeten we de drie geleende ambulances teruggeven. ”

- Publicidade -

 
Petronas topman, M. Rashidi A Hamid, zegt blij te zijn een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheidszorg in de samenleving waar de oliebedrijven opereren.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: