spot_img
spot_img

Avond VWO officieel van start

Atualizado há

Dinsdagmiddag 21 oktober is op de Poolschool het avond VWO officieel begonnen. Directeur van Onderwijs, Robert Peneux noemt dit een gouden kans die studenten krijgen voor de nieuwe kans op een gedegen opleiding. 
Naar zeggen van de directeur zijn er diverse redenen waarom studenten de dagopleiding niet kunnen volgen dan wel afronden. Hierdoor is hun droom om een academische opleiding te volgen vervlogen. “Daarom spreek ik van een gouden kans omdat de droom herleeft. Ze hoeven zich alleen maar optimaal in te zetten.”

 

Robert Cullimore gaat na 25 jaren weer in de schoolbanken zitten.  “Ik was geslaagd voor VWO en Havo. Maar door omstandigheden kon ik niet verder. Er was al eerder geprobeerd een avondopleiding te starten, maar die poging was mislukt. Dus dan maak ik hier zeker gebruik van.”

- Publicidade -

Minister Adhin van Onderwijs gaf aan dat zijn ministerie ernaar streeft studenten meer alternatieven te bieden. “Het gaat erom dat we zoveel mogelijk mensen kunnen onderwijzen op elk niveau. Als wij ontwikkeling en kader willen, moeten we zoveel mogelijk mensen de ‘skills’ bijbrengen en voorbereiden op maatschappelijke dienstbaarheid.”

 

De avond Havo/Vwo opleiding worden op de Pool- en op de Koenderschool verzorgd. Inschrijven kan tot en met 2 november op de Poolschool.

 
 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: