spot_img
spot_img

Auto rijdt vertrekhal Zanderij bijna in

Atualizado há

Het nieuwe jaar is niet zo goed begonnen voor Ruth. Donderdagavond 1 januari ramde zij namelijk een metalen kolom bij de vertrekhal van de Johan Adolf Pengel Luchthaven, en zij reed ook nog een vertrekkende vrouwelijke passagier aan. Gelukkig was het laatste niet van dien aard en kon de dame nog vertrekken naar Nederland.

 

Ruth bracht op dinsdag 30 december iemand naar de luchthaven. “Ik heb nog gebeden voor een veilige rit”, zegt Ruth. Vanwege de feestdrukte en files deed ze ruim twee uur over de weg voordat zij met haar passagier op de luchthaven arriveerde. Ze stapte uit haar auto om een karretje te halen om de koffer van haar gezelschap op te zetten, toen de andere auto’s optrokken. “Ik stapte snel weer in om aan te sluiten en om te voorkomen dat er achter mij getoeterd zou worden. En vanaf dat moment raakte ik als het ware verlamd.”

- Publicidade -

 

Ruth ramde een betonnenkolom bij de vertrekhal en beweert dat haar voet op het gaspedaal bleef steken, ook nadat zij de kolom had geramd. “Ik begreep achteraf dat mensen de auto uitschakelden, maar zelf kon ik niets doen”, geeft ze vol ongeloof aan.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: