spot_img
spot_img

ATV bestuurder verongelukt

Atualizado há

- Publicidade -

De 48- jarige Braziliaanse ATV bestuurder Raimundo Rocha Monteiro is in de vroege ochtend van donderdag 29 januari verongelukt op een uitgestrekt goudveld te Nason in het Oosten van Suriname.

 

Uit onderzoek is gebleken dat Raimundo in de nacht van woensdag 28- op donderdag 29 januari flink had geborreld. Omstreeks twee uur in de ochtend stapte hij op zijn ATV om vlees te brengen naar een verder gelegen kamp. Omstreeks zes uur in de ochtend werd het lijk van Raimundo door een collega ontdekt.

- Publicidade -

 

De ATV lag ondersteboven op het ontzielde lichaam. Het slachtoffer heeft waarschijnlijk over een hobbel gereden met het gevolg dat de ATV over de kop is geslagen. Bij die gelegenheid moet het slachtoffer onder de ATV zijn beland waarbij hij zodanig gewond is geraakt dat hij is komen te overlijden. Een arts heeft geconstateerd dat het slachtoffer een nekwervelfractuur had. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie heeft de politie het stoffelijk overschot van Raimundo afgestaan aan zijn nabestaanden.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: