spot_img
spot_img

ATM verhuist deels naar Eduard Brumastraat

Atualizado há

De afdelingen Arbeidsmarkt, Begrotings- en Financiële Zaken en Voorlichting van het ministerie van Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu (ATM) die thans nog gehuisvest zijn aan de Wagenwegstraat, zullen binnenkort verhuizen naar de Eduard Brumastraat. In november 2013 is het hoofdkantoor reeds verhuisd naar dat adres.

 

ATM zal in 2015 werken aan de verbetering van huisvesting alsmede aan nieuwe ontwerpwetten en wijziging van bestaande wetten, waardoor de positie van de werkende klasse verbeterd zal worden. Zo zijn de ontwerpwet Zwangerschapsverlof en herziening van de Ontslagwet, de Vakantiewet en de Surinaamse Ongevallen Regeling in voorbereiding.

- Publicidade -

 

Naar zeggen van minister Miskin zal in samenspraak met het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) het verbeteren van de positie van de medewerkers van ATM, worden gecontinueerd. Tevens wordt continu gewerkt aan het rechttrekken van de positie van de FISO-slachtoffers. Recentelijk heeft

 

wordt volgens Miskin onverkort voortgezet. Onlangs is er een beschikking geslagen door Biza die personen die minimaal een jaar zijn belast met de waarneming van een functie doch niet voldoen aan de FISO-voorwaarden definitief in de waargenomen functie kunnen worden benoemd.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: