De afgelopen 16 jaar heeft Assuria elk jaar voor Moederdag een seniorenavond georganiseerd voor onder andere de seniore burgers uit diverse bejaardentehuizen.  Op deze avond konden de ouderen genieten van cabaret, muziek, dans en lekker eten en drinken. Vanwege de voorzorgsmaatregelen in het kader van het Covid-19 virus kon de seniorenavond dit jaar niet in de gebruikelijke vorm gehouden worden.

Om teleurstelling te voorkomen heeft Assuria besloten het amusement dit jaar te brengen naar de ouderen in de tehuizen. Met medewerking van South South West en Rolinzo Huur heeft het Assuria Team op zaterdag en zondag.  Verschillende tehuizen werden bezocht en getrakteerd op een live muziekoptreden, een heerlijke maaltijd en andere versnaperingen.  De organisatie heeft daarbij de voorgeschreven Covid-19 veiligheidsmaatregelen steeds in acht genomen.

Publicidade

Het gaat om bejaarden Unit Diaconie EBGS, Bejaardenthuis Majella, Bejaardentehuis Prinses Beatrix, Bejaardentehuis Margriet, Fatima Oord, Huize Albertine, Huize Ashiana, Huize Emma, Soos Hoop, Wisma Asih en Stichting Kibri Mi.

Foto: Assuria

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar