spot_img
spot_img

Assembleeleden willen vergadering over begroting 2015

Atualizado há

- Publicidade -

Acht assembleeleden van verschillende fracties vragen assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons om ‘op de meest korte termijn’ een openbare vergadering uit te schrijven. Het agendapunt is ‘Behandeling van de begrotingen voor het dienstjaar 2015’, beginnende met de algemene politieke beschouwingen.

De assembleeleden stellen dat dit verzoek in het licht van het feit staat dat door de president de ontwerpbegrotingen reeds zijn ingediend op 1 oktober 2014, waarbij hij een uiteenzetting heeft gegeven van het door de regering te voeren beleid. De Grondwet schrijft in dit kader voor dat alle uitgaven van de Staat en de middelen ter dekking van de uitgaven worden geraamd op de begroting en, zodat De Nationale Assemblee zich daarover kan uitspreken.

De brief is ondertekend door Radjkoemar Randjietsingh, Ruth Wijdenbosch,
Paul Somohardjo, Ronnie Asabina, Winston Jessurun, Guno Castelen, Harish Monorath en Asiskumar Gajadien. Zij wijzen er op dat volgens het Ordereglement vergaderingen worden belegd door de voorzitter, zo dikwijls deze het nodig oordeelt of dit door vijf leden schriftelijk met opgave van het onderwerp is verzocht.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: