spot_img
spot_img

Assemblee houdt rekening met vastenmaand moslims

Atualizado há

- Publicidade -

Aangezien diverse parlementsleden na zonsondergang moeten ontvasten, werd de vergadering van woensdagmiddag eerder beëindigd en verdaagd naar vanmiddag. De Nationale Assemblee houdt immers rekening met de vastenmaand Ramadan van de moslims.  

Vanmorgen om 11 uur houdt De Nationale Assemblee eerst een huishoudelijke vergadering. Woensdag zijn zowel de huishoudelijke én openbare vergadering laat begonnen. de Voorzitter van het parlement riep de leden op om op tijd te komen, waardoor er voldoende tijd is om te vergaderen. De vastenmaand Ramadan eindigt op 28 juli.

De behandeling van de wet Nationale Basiszorgverzekering staat als eerst op de agenda van De Nationale Assemblee. Hierna volgt de behandeling van de ontwerpwet Minimum uurloon. Tijdens de vergadering van woensdag zijn er veel vragen gesteld over de invoering van een algemeen pensioen. Diverse staatsbesluiten moeten worden gemaakt.

- Publicidade -

De regering wil de ‘sociale ontwerpwetten’ snel behandelen, ofschoon er nog veel onduidelijkheid is over de wet Nationale Basiszorgverzekering alsmede over de ontwerpwet Minimum uurloon en de invoering van een algemeen pensioen. Er is een verband tussen deze ‘sociale wetten’.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: