spot_img
spot_img

Asfaltering Adhinweg begonnen

Atualizado há

Minister Rabin Parmessar van Openbare Werken (OW) heeft donderdag het startsein gegeven voor asfaltering van de Mahadjan Adhinweg te Houttuin.

Deze twee kilometer lange weg werd in de jaren tachtig aangelegd tijdens het militair bewind en is sindsdien niet meer onderhouden. Met onderneming Kuldipsingh is afgesproken om de weg te asfalteren en wel met een voorfinanciering. Dit betekent dat de onderneming ervoor moet zorgen dat de weg zo snel als mogelijk geasfalteerd moet worden en dat de staat achteraf de rekening zal betalen. Volgens minister Parmessar is voor dit model gekozen om de garantie te bieden aan buurtbewoners dat de weg binnen enkele weken opgeleverd moet zijn en het werk niet opgehouden wordt door achterstand van betalingen. Met Kuldipsingh is afgesproken om in totaal 30 wegen te asfalteren in het district Wanica. “Wanica is een van de meest verwaarloosde districten als het gaat om asfalteringsprojecten”, zegt de OW-minister.

Het gaat volgens hem niet om een verkiezingsstunt om zielen te winnen op 25 mei, maar om een job dat al lang gedaan moest worden om de bewoners van de Adhinweg uit de erbarmelijk wegsituatie te halen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App