spot_img
spot_img

Asabina: ‘AC is doodgebloed’

Atualizado há

- Publicidade -

Als gekeken wordt naar de laatste politieke ontwikkelingen die zich afspelen, kan voorzichting geconcludeerd worden dat A Combinatie (AC) is doodgebloed en zich in alle stilte heeft getransformeerd tot de ABOP. Dit zegt de BEP-fractieleider Ronny Asabina. 
Volgens Asabina wordt er binnen de ABOP-gelederen zelfs niet meer gesproken over AC. Dit concludeert de parlementariër naar aanleiding van de perikelen rond het ontzeggen van bevoegdheden van vicepresident (vp) Robert Ameerali door president Desi Bouterse om personeel aan te werven. Slechts de ABOP springt voor Ameerali in de bres. “Voor zover ik weet is de vp een kandidaat van AC, weliswaar voorgedragen door één van de samenwerkende partijen, in deze ABOP. Dus wanneer het ze goed uitkomt, dan is het A Combinatie, in het andere geval is het ABOP,” schetst Asabina de situatie.

De BEP-fractieleider had gedacht dat de top van de AC, bestaande uit Seeka en ABOP, over de kwestie Ameerali een spoedberaad zou beleggen. Gebleken is echter dat slechts de ABOP een vergadering heeft gehouden hierover. “Zie daar het bewijs dat de naam A Combinatie voor de vorm wordt gehanteerd om de stem en steun te winnen van de doelgroep.”

“Ik weet nog dat uitgerekend Ronnie Brunswijk het had over een AC-vp, maar nu moet alles ABOP heten en dienovereenkomstig ook verkocht worden. Het bewijs is geleverd dat wanneer het om ABOP gaat, de leider van AC inspringt. Deze zelfde houding hadden wij niet gezien toen Paul Abena, Linus Diko en Martin Misiedjan als AC-ministers de laan uit werden gestuurd. Waarom is de AC-leider niet in de bres gesprongen voor deze AC-ministers? En het ging toen niet om onttrekken van een deel van hun bevoegdheid; nee, zij werden als ministers bedankt!” benadrukt Asabina.

- Publicidade -

Hieruit blijkt dat de AC is doodgebloed volgens Asabina. Ook geeft dit volgens hem aan dat de binnenlandbewoners stank voor dank hebben gekregen en dat hun ‘good will’ is beschaamd. “Ik blijf erbij dat een gezonde samenwerking gebaseerd is op partnerschap, vertrouwen, solidariteit, en niet te vergeten verantwoordelijkheidsbesef,” aldus de volksvertegenwoordiger.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: