spot_img
spot_img

ARUBA FASHION WEEK INTERNATIONALE FASHION WEEK OP EEN ZONNIGE EILAND

Atualizado há

Voor de tweede keer dit jaar maakt het zonnige eiland Aruba zich klaar voor de internationale modeweek ‘Aruba Fashion Week’ die plaatsvindt van 1 tot en met 3 december 2017. De bekende designers Agatha Ruiz De La Prada, Hernán Zajar, en de lokale ontwerpers Rhonna Lemmingha, Elisa Lejuez, Gigliola Gomez, onder andere zullen hun collecties presenteren.

Dit jaar zal voor de eerste keer een exclusieve dag voor internationale designers om hun zwemkleding, accessoires en sportkleding te demonstreren bij de Renaissance Aruba Pool tijdens Swim Sunset.

Aruba introduceerde in 2016 haar allereerste internationale Fashion Week genaamd Aruba Fashion Week die bestaat uit een mix van modeshows, feestjes en presentaties. Diverse plekken op Aruba worden hiervoor gebruikt met als doel ontwerpers, beroemdheden, modellen, modebewuste consumenten en de media bij elkaar te brengen.

- Publicidade -

Met de Aruba Fashion Week laat Aruba zien dat het eiland veel meer te bieden heeft dan alleen hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Het ‘One Happy Island’ is al jaren het middelpunt van muziek, kunst en cultuur waar internationale sterren het eiland aandoen.

Aruba is niet alleen een eiland waar je van een heerlijke, ontspannen vakantie kunt genieten. Het is ook zeer “fashion-conscious” en bevindt zich op het scherp van de snede als het om mode gaat. Op Aruba vind je een scala aan internationale designer outlets waaronder een Louis Vuitton flagship store en stores van onder meer Gucci, Longchamps, Carolina Herrera en Tommy Hilfiger.

Wie naast het bijwonen van de fashion shows ook wil genieten van een welverdiende vakantie in een tropisch klimaat, kan zich vermaken op een van de vele prachtige stranden. Voor sportliefhebbers zijn er volop mogelijkheden: van duiken en snorkelen tot kitesurfen en golfen. Voor culinaire liefhebbers is er op Aruba een walhalla aan keuze uit meer dan 200 restaurants.

Beleef de Aruba Fashion Week mee op Aruba!

Voor de Fashion Liefhebbers zijn aantrekkelijke reisarrangementen verkrijgbaar bij de Officiële Liasion Agent van de Aruba Fahion Week in Suriname, Unique Package Plan te bereiken op de nummers 8594024 of 8637670.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App